ECOM

Ecom és un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física.

Ecom té una doble missió:

  • Defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física per assolir la plena inclusió social i millorar la seva qualitat de vida, amb l'apoderament de les persones com a eix vertebrador.
  • Enfortir el sector associatiu de la discapacitat física a través de la participació, la representació i el seu apoderament.

+ info

El passat 5 d'abril del 2016 ECOM i la FAVB van signar un conveni de col·laboració. Ho considerem especialment important per la suma que suposa aquest conveni en la incidència política per a la defensa del dret a la ciutat, a l'habitatge, i a una mobilitat per a tothom, (entre d'altres) i en la defensa d'una participació ciutadana de qualitat democràtica. A més, perquè suposa la suma i intercanvi coneixements i experiències per avançar en la construcció d'una ciutat més amable i inclusiva amb tots els seus veïns i veïnes, incloses les persones amb discapacitat com a agent de canvi actiu -que, d'altra banda, ho han estat sempre-. Amb aquest conveni, totes dues entitats fomenten el treball des dels valors de la diversitat i la revaloració de la diversitat de la ciutadania.

 

Fitxa