Participa FavbParticipa-Favb, espai de participació interna de la FAVB

Cerca aquí les pròximes reunions que convoca la FAVB

Construïm una societat més oberta, transparent i col·laborativa. Uneix-te, participa i decideix!

La web participa.favb.cat és un espai on-line per promoure la participació dels membres de la Favb en la seva dinàmica interna.Trobareu informació de les comissions i les cites de les activitats que es porten a terme des de la Favb. Alhora és un espai per a la discussió interna i la participació col·lectiva. La web és visible per a qualsevol persona que hi entri, però hem de tenir en compte que és d'ús intern de la Favb.

Per participar en els debats t'has de registrar.Tothom que sigui membre d'una associació federada a la Favb hi pot participar: ho podreu fer a títol individual o com a associació.

 

  (1) Entrar on posa Registra't

  Si et registres a títol individual:

  • (2) Posar el teu nom seguit de l'AV a la qual pertanys, per exemple:
   Josepa Garcia de l'AV de la Sagrera
  • (3) Has de posar l'àlies (és el nom que apareixerà com a públic). Ha de tenir 16 lletres sense espais d'extensió com a màxim. Has de posar unes inicials seguides de l'AV a la qual pertanys, per exemple: JG-AVSagrera
  • (4) Hi has de posar el teu correu personal

  Per registrar la teva associació veïnal:

  • (2) Posar el nom complet de l'AV, per exemple: AV de la Sagrera
  • (3) Has de posar l'àlies (és el nom que apareixerà com a públic). Has de posar el nom de l'AV abreviat en 16 lletres seguides. Per exemple: AVSagrera
  • (4) Has de posar el correu oficial de l'AV

  (5) Has de posar la contrasenya que vulguis (apunta-la per recordar-la)
  Has de repetir la mateixa contrasenya, i acceptar les condicions que posa i finalment pitjar la a barra vermella de registrar-se, que està a sota de tot.

  Secció: