Referent de sanitat

Referent de sanitat

Marta Carrera Plans

És membre de l'Associació de Veïns i Veïnes de Sagrada Família, al districte de l'Eixample.

Metge especialista en Anatomia Patològica fins a la jubilació, és membre de la Societat Catalana per la Defensa de la Sanitat Pública, que forma part de la Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública, creada el 1981. Participa en el moviment feminista dins del projecte de la Marxa Mundial de Dones a Catalunya i la Xarxa de Dones per la Salut, així com a l'Associació Catalana per la Defensa de la Sanitat Pública

Forma part de la comissió de Salut de la Favb.

Maria Teresa Martínez Ruiz

És vocal de la junta de l'Associació de Veïns i Veïnes del barri d'Horta, on hi treballa especialment els temes de sanitat.
El seu activisme va començar amb el 15M-Assemblea d'Horta, entrant posteriorment en contacte amb diferents moviments socials: Parlament Ciutadà, Desbanka, Auditoria Ciutadana del Deute, Procés Constituent, Capgirem Barcelona i Guanyem Barcelona, entre d'altres.

Corina Albir

Infermera jubilada, té un Màster en Administració i Gestió d'Infermeria per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (UB).
Membre de l'AV Sagrada Família des de l'any 2013 i de la seva Junta des de 2015 com a responsable a l'àmbit de Sanitat.
Vinculada a diferents campanyes veïnals en el territori des de 2011: Assemblea 11M Eixample, Contra la supressió de recursos i la precarietat en el Sistema Sanitari Públic (Hospital Santa Creu i Sant Pau i Hospital Dos de Maig).
Participa en la Comissió en Defensa de la Sanitat Pública de la FAVB des de 2013.

Marcel·la Güell Cid

Marcel·la Güell, activista en diferents moviments socials des dels anys 70, és membre de l'Associació de Veïns i Veïnes del Casc Antic de Ciutat Vella.

Infermera actualment jubilada, participa en la Comissió en Defensa de la Sanitat Pública de la Favb des de 1996 i és vocal de la Junta des de 1999. En l'actualitat és secretària de la Favb i forma part de les comissions de transparència i participació.

Representa a la Favb a la Xarxa de Ciutat Vella.