L'ampliació del parc del Tibidabo no respecta el medi ambient

  • Publicat el dijous 21 de juliol del 2016 | 10:07
Autor: 

La Favb, recolzant la iniciativa de les entitats que donen suport al manifest de l'Associació de Veïns del Cim del Tibidabo, vol mostrar el seu rebuig a l'aprovació de l'últim Pla de Remodelació del Parc d'Atraccions del Tibidabo, que permet la tala de roures, pins, alzines i avets centenaris per construir noves atraccions i un edifici subterrani, així com l'ampliació de l'aparcament actual de vehicles privats.

Una decisió que contradiu el respecte al medi ambient i l'aposta pel transport públic i que se suma a la recent tala de centenes d'arbres que ja es va autoritzar des del Consorci de Collserola i Parcs i Jardins per facilitar la construcció d'una nova remodelació al Parc.

Entenem que l'Ajuntament de Barcelona, responsable de la direcció del Parc del Tibidabo, no pot anteposar els interessos turístics i d'oci a la protecció del Parc Natural.

Per tot això, demanem una revisió d'aquest projecte de remodelació que inclogui alternatives respectuoses amb el medi ambient i que no suposi la urbanització de més espais que els actuals.

Barcelona, 12 de desembre de 2006

Any: 
2006