Vocal

Joan Vidal Vilanova

És membre de l'Associació de Veïns i Veïnes de Gran Via-Perú-Espronceda, del districte de Sant Martí, i de l'Associació de veïns veïnes Joan Maragall del Guinardó del districte d'Horta-Guinardó.

Musicòleg, especialista en teràpies musicals.

És membre del Consell de Ciutat de Barcelona. A la Favb ell tracta temes de cultura i col·labora en temes de mobilitat.

Marta Carrera Plans

És membre de l'Associació de Veïns i Veïnes de Sagrada Família, al districte de l'Eixample.

Metge especialista en Anatomia Patològica fins a la jubilació, és membre de la Societat Catalana per la Defensa de la Sanitat Pública, que forma part de la Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública, creada el 1981. Participa en el moviment feminista dins del projecte de la Marxa Mundial de Dones a Catalunya i la Xarxa de Dones per la Salut, així com a l'Associació Catalana per la Defensa de la Sanitat Pública

Forma part de la comissió de Salut de la Favb.

Maria Teresa Martínez Ruiz

És vocal de la junta de l'Associació de Veïns i Veïnes del barri d'Horta, on hi treballa especialment els temes de sanitat.
El seu activisme va començar amb el 15M-Assemblea d'Horta, entrant posteriorment en contacte amb diferents moviments socials: Parlament Ciutadà, Desbanka, Auditoria Ciutadana del Deute, Procés Constituent, Capgirem Barcelona i Guanyem Barcelona, entre d'altres.

Sergi López-Grado Padreny

És membre de l'Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l'Eixample.

Arquitecte de professió, forma part de les comissions de la Favb de Medi Ambient, Mobilitat i de seguiment de la reforma de la Diagonal.

Representa a la Favb en la comissió de treball de la Diagonal, l'Associació per a la Promoció del Transport Públic, al Pacte per la Mobilitat i a TMB.

Jordi Clausell i Subirats

Vinculat al barri d'Hostafrancs i de Sants, va ser vicepresident de la junta del Centre Social de Sants i redactor de les revistes Trenc d'Alba i El 20.

Actualment és membre de la junta de l'Associació de Veïns i Veïnes del barri d'Hostafrancs i forma part del consell de redacció de la revista de l'associació, La veu del barri. És ex-president del Secretariat d'Entitats de Sants-Hostafrancs i la Bordeta, entitat de segon grau que aglutina més de 300 entitats.

Juan Camilo Ramos

Des dels 18 anys participa en l'Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar, especialment fent seguiment dels temes relacionats amb l'Urbanisme, tasca que compatibilitza amb la militància en CCOO (secció Arts Gràfiques) i en altres moviments socials i polítics.

Salvador Mañosas Durán

És membre de l'Associació de Veïns i Veïnes de la Palmera Centre, al districte de Sant Martí.

Forma part de les comissions de treball de la Favb en temes d'Urbanisme, equipaments i Mobilitat i representa l'entitat al Consell de Ciutat i la Fundació Casc Antic.

Josep Ortiz Sacristan

Des del 1974 és membre de l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Peguera, al districte de Nou Barris. Al barri forma part de la junta de gestió cívica del Centre Sociocultural La Cosa Nostra. És portaveu de la Coordinadora d'Associacions de Veïns i Entitats de Nou Barris des dels anys 80, de la Plataforma de Cotxeres de Borbó i de l'Associació Nou Barris per la República. També és activista de la campanya "Nou Barris Cabrejada, diu prou!".

Pàgines