Roda de premsa - Balanç de la III Trobada Veïnal de Grans Ciutats: l'habitatge, a debat

  • Publicat el dijous 09 de novembre del 2023 | 12:27

El pròxim dissabte, 11 de novembre, se celebra a Barcelona la III Trobada Veïnal de Grans Ciutats. Impulsada per la Confederació Estatal d'Associacions Veïnals (CEAV), permetrà que les federacions i entitats veïnals d'una dotzena de ciutats de tot l'Estat debatin sobre el problema de l'habitatge a les grans ciutats. Aquell mateix dia al matí, s'haurà presentat la Guía vecinal de la rehabilitación al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, elaborada per la CEAV i el Consell Superior dels Col·legis d'Arquitectes d'Espanya (CSCAE).

La III Trobada Veïnal de Grans Ciutats no serà oberta al públic, però les principals conclusions es faran públiques dilluns, 13 de novembre, en roda de premsa, amb la participació de representants de la CEAV, la Federació d'Associacions Veïnals de Barcelona (FAVB) i la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC).

La CEAV agrupa més de 3.000 entitats i més d'un centenar de federacions de tot l'Estat espanyol, entre les quals hi ha la CONFAVC i la FAVB.

Convocatòria de roda de premsa
Dia: Dilluns 13 de novembre
Hora: 12.00 hores
Lloc: Seu de la FAVB (carrer d'Obradors, 6)

Secció :