El jutjat accepta que la Favb es personi en el procediment contra l'eix verd del Consell de Cent

  • Publicat el divendres 06 de octubre del 2023 | 13:25

El jutjat contenciós administratiu número 5 de Barcelona ha acceptat que la Federació d'Associacions Veïnals de Barcelona (Favb) formi part del procediment ordinari iniciat a instància de la Unió d'Eixos Comercials Turístics de Barcelona (Barcelona Oberta) contra l'acord de la Comissió de Govern del 26 de maig del 2022, que va aprovar definitivament els projectes executius de reurbanització en l'entorn de la nova plaça situada a l'encreuament dels nous eixos verds del carrers del Consell de Cent i Enric Granados.

Aquest procediment es troba en segona instància, després que l'Ajuntament presentés recurs d'apel·lació contra la sentència dictada pel jutjat el passat 5 de setembre. La sentència estimava la demanda interposada per Barcelona Oberta. D'aquesta manera, la Favb podrà conèixer les actuacions que s'hagin dut a terme i podrà intervenir en les fases següents del procediment i fer sentir la veu dels veïns i les veïnes.

El mateix jutjat també ha acceptat que la Favb es personi en el procediment iniciat pel Gremi de Garatges de Barcelona en contra de la urbanització d'alguns sectors del Carrer del Consell de Cent.

Secció :